mixerbeton, beton, homok, sóder, murva, kavics, termőföld, építőanyag szállítás, bontás,

Szolgáltatásaink

Beton

Beton

A beton egy mesterséges építőanyag, amely kötőanyagból (cementből), vízből és természetes vagy mesterséges adalékanyagokból, esetleg adalékszerekből és egyéb kiegészítő anyagokból készül. A beton alapvető tulajdonsága, hogy az összekevert alkotóanyagokból készült friss beton rövid ideig szabadon formázható, alakítható majd a fizikai és kémiai folyamatoknak köszönhetően megköt és szilárdul így létrehozva a megszilárdult betont.

 

tartalom: Földnedves – 0-20m3 kiszállítás  Mixerbeton – 3x10m3 mixerautóval

Betonpumpálás

Betonpumpálás

A beton nagyobb távolságokra/nehezen hozzáférhető helyekre(pl.: a mixerautó nem tud elég közel kerülni az építkezéshez) való eljuttatását betonpumpa segítségével oldjuk meg.


 

21 métertől 44 méterig

 

Homok

Homok

A homok különféle kőzeteknek és ásványi anyagoknak apró szemű törmeléke, melyet a víz, jég vagy szél elhordott eredeti képződési helyétől és alkalmas helyen lerakott. A homok anyaga igen sokféle lehet, de mivel a kvarc az összetett kőzetek ásványi elegyrészei között a legfontosabb szerepet játssza és legerősebben áll ellen a mállásnak, a törmelékek között a leggyakoribb és így a homoknak is legközönségesebb anyaga a kvarc.

 

0-1mm - falazó-vakolóhomok 6500Ft+Áfa/m3
0-4mm – térkő alá, tömöríthető 6500Ft+Áfa/m3

 

Sóder

soder

Apró kövekből álló hordaléktalaj, kitűnő vízszűrő, a beton egyik fő anyaga.

 


0-24mm – 7000Ft+Áfa/m3

 

Murva

Murva

Zúzalékos kő vagy kavics.

 

0-20mm, porosmurva 12.00Ft+Áfa/m3
11-22mm, kertimurva 15.000Ft+Áfa/m3

 

Kavics

Kavics

Természetes körülmények miatt aprózódott, túlnyomóan kvarc- és kvarcit szemekből álló, laza üledékes kőzethalmazok természetes állapotú, vagy mosott, osztályozott, esetleg tört terméke.

 
 
 

Kulé 6.500Ft+Áfa/m3
0-24mm kavics 7.500Ft+Áfa/m3
16-32mm kavics 8.500Ft+Áfa/m3

 

Termőföld

Termőföld

Talajművelésből kivont fekete kerti föld.

 

6.000Ft+Áfa/m3